Yüklüyor…
Gıda kimyası /
| Diğer Yazarlar: | Saldamlı, İlbilge (editör.) |
|---|---|
| Materyal Türü: | Kitap |
| Dil: | Türkçe |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Hacettepe Üniversitesi,
2017.
|
| Edisyon: | 6. baskı. |
| Konular: | |
| Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Gıda analizi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)