Yüklüyor…
Gıda kimyası /
Diğer Yazarlar: | Saldamlı, İlbilge (editör.) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Hacettepe Üniversitesi,
2017.
|
Edisyon: | 6. baskı. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (Kutupyıldızı Yayınları, 2019.) -
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Gıda analizi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2020.) -
Gıda analizleri /
Yazar:: Cemeroğlu, Bekir
Baskı/Yayın Bilgisi: (Gıda Teknolojisi, 2007.) -
Physical properties of foods /
Yazar:: Sahin, Serpil
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2006.)