Yüklüyor…
Handbook of drying of vegetables and vegetable products /
Diğer Yazarlar: | Zhang, Min (Food consultant) (Editör), Bhandari, Bhesh (Editör), Fang, Zhongxiang (Editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press, Taylor & Francis, Group,
2017.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Vegetable oils in food technology : composition, properties and uses /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-Blackwell, [2011]) -
Bitki zekası /
Yazar:: Mancuso, Stefano
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yeni İnsan Yayınevi, 2017.) -
Sebzecilik : temel bilgiler muhafaza ve yetiştiricilik /
Yazar:: Güvenç, İsmail
Baskı/Yayın Bilgisi: (Kilis 7 Aralık Üniversitesi, 2016.) -
Sebze kitabı /
Yazar:: Buckingham, Alan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Alfa Yayınları, 2014.) -
Pratik sebze yetiştiriciliği rehberi /
Yazar:: Hartman, Ben
Baskı/Yayın Bilgisi: (Yeni İnsan Yayınevi, 2019.)