Devlet ve insan : siyasetin ilkeleri, yöneticilerin vasıfları : Adabu'l-hilafe ve esbabu'l-hisafe - İbrahim bin Muhammed (Büyüyenay, 2016)
Şirvanşahlar Devleti'nden Şirvanşah Ferruh Yesar'a sunulan ve 1465'de Kanuni Sultan Süleyman için istinsah edilen siyasetname