Devlet ve insan : siyasetin ilkeleri, yöneticilerin vasıfları : Adabu'l-hilafe ve esbabu'l-hisafe - İbrahim bin Muhammed (İstanbul: Büyüyenay, 2016)
Şirvanşahlar Devleti'nden Şirvanşah Ferruh Yesar'a sunulan ve 1465'de Kanuni Sultan Süleyman için istinsah edilen siyasetname
Dizin : 275-286 sayfa.
Kaynakça : 263-273 sayfa.
Keywords: Islam and State; Islam and Politics; State, The; İslam ve Devlet; İslam ve Siyaset; Devlet