Arduino ile robotik projeler - Akçaoğlu, Akın (İstanbul : Dikeyeksen, 2018)
Kitapta, Arduino'ya temelden giriş yapılarak robotik projeleri oluşturma konusuna odaklanılmıştır. Bununla birlikte basit yöntemler ve kolay temin edilebilen malzemelerle yapılmış 9 Adet robotik proje yer almaktadır. Kitap boyunca robotik projeler eğlenceli şekilde anlatılmaya gayret edilmiş, maker olma motivasyonu arttırılmaya çalışılmıştır. Kitap, kolay anlatım ve uygulanabilirliği ile öğrencilere ve meraklılara, uygulamalar ve yazılım konularında da mühendisler için başvuru kitabı olmayı amaçlamaktadır.
Dizin : 345-348 sayfa.
Keywords: Arduino (Programmable controller); Arduino (Programmable controller) -- Programming; Robotics