Mini kanal fischer tropsch reaktörünün hidrodinamiği - Uzunlar, Selay (2019)
Bu çalışmada mini ve mikro kanallarda kontröllü ve tam taylor akışı sağlayarak ; Taylor akış rejimindeki kabarcıklar arasında kalan sıvı slug içindeki girdap oluşumu sayesinde Fischer Tropsch için verimli ısı ve kütle transferi sağlayan hidrodinamik koşullar incelenmiştır.