Bir boyutlu titanyum dioksit nanoyapılarının sentezi, karakterizasyonu ve fotokatalitik aktivetesinin incelenmesi - Malçok, Sinem (2019)
Nanoteknoloji; nanometre ölçeğindeki malzemelerin tasarımı, üretimi, karakterizasyonu ve bu malzemelerden elde edilen fonksiyonel sistemlerin uygulamalarını inceleyen ve hızla gelişen disiplinler arası araştırma-geliştirme faaliyetlerinin tümünü ifade etmektedir.