Mikrobiyal gübrelerin orman fidanlarının fidan karakteristiklerine etkilerinin belirlenmesi - Özgün, Orkun; Parlak, Salih; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2020)
Yapılan çalışma; mikrobiyal gübrelerin orman fidanlıklarında kullanılmasının fidan karakteristiklerine etkilerinin araştırılmasını kapsamaktadır. Mikrobiyal gübrelerin orman fidanı karakteristiklerine olan etkileri konusunda ülkemizde yapılan birkaç çalışma dışında araştırma konusu olmamıştır. Bu bağlamda özgün bir çalışma niteliğindedir. Çalışmanın amacı fidanlıklarında yetiştirilen iğne yapraklı ve yapraklı fidanların fidan karakteristiklerine etkilerinin ortaya konulmasıdır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020
Kaynakça : 34-39 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- Tezler; Biyogübre; PGPR; Cupressus arizonica