Temizlik kağıdı üretiminde toz oluşumunun azaltılması - Hezer, Ebru.; Karademir, Arif; Usta, Mustafa; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2019)
değer girin
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019
Kaynakça : 82-83 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- Tezler; Temizlik kağıdı; Kağıt üretimi; Toz oluşumu; Kağıt kimyasalları