Yüklüyor…
Aksaray mutfak kültürü ve yöresel yemekleri /
Yazar: | Erol, Hülya |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Aksaray :
Aksaray Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,
2018.
|
Seri Bilgileri: | Aksaray Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kültür Yayınları ;
16. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Aksaray : el sanatları /
Yazar:: Kılıç Karatay, Semra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
I. Uluslararası Aksaray Sempozyumu, 27-29 Ekim 2016 : (Tarih, kültür, din, medeniyet). Tam metin kitabı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
II. Uluslararası Aksaray Sempozyumu, 26-28 Ekim 2017 : Tam metin kitabı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Şair ve ozanların dilinden Aksaray /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Bursa mutfağı /
Yazar:: Akkor, Muhammed Ömür
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)