Yüklüyor…

Keşkül üretiminde haccp sistemi ve çevresel izleme programının (çip) uygulanması /

İnsan yaşamının her evresinde gerekli olan makro ve mikro besin öğelerini içeren süt ve süt ürünleri halk sağlığı açısından büyük bir öneme sahiptir. Süt ürünleri arasında yer alan sütlü tatlılar gelişen teknoloji, toplumun tüketim alışkanlıklarının değişmesi ve buna bağlı olarak hazır tüketimin yay...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Onbaşı, Elif
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Cinar, Aycan (tez danışmanı.)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa, 2020.
Konular:
Online Erişim:https://hdl.handle.net/20.500.12885/2751
OPAC'ta görüntüle
Diğer Bilgiler
Özet:İnsan yaşamının her evresinde gerekli olan makro ve mikro besin öğelerini içeren süt ve süt ürünleri halk sağlığı açısından büyük bir öneme sahiptir. Süt ürünleri arasında yer alan sütlü tatlılar gelişen teknoloji, toplumun tüketim alışkanlıklarının değişmesi ve buna bağlı olarak hazır tüketimin yaygınlaşmasıyla sanayide üretilen ve marketlerde yerini alan ticari bir ürün grubu olmuştur. Artan talepler karşısında mikrobiyolojik açıdan riskli ürün grubu olarak bilinen sütlü tatlılarda gıda güvenliğinin sağlanması giderek daha da önem kazanmaktadır.
Fiziksel Özellikler:137 sayfa : çizimler ; 30 cm.
Bibliyografya:Kaynakça : 82-89 sayfa.