Yüklüyor…
Keşkül üretiminde haccp sistemi ve çevresel izleme programının (çip) uygulanması /
İnsan yaşamının her evresinde gerekli olan makro ve mikro besin öğelerini içeren süt ve süt ürünleri halk sağlığı açısından büyük bir öneme sahiptir. Süt ürünleri arasında yer alan sütlü tatlılar gelişen teknoloji, toplumun tüketim alışkanlıklarının değişmesi ve buna bağlı olarak hazır tüketimin yay...
Yazar: | Onbaşı, Elif |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Cinar, Aycan (tez danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Bursa,
2020.
|
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2751 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Orman Ürünlerinin üretiminde kullanılan kıskaçlı yükleyicinin verim analizi /
Yazar:: Fındık, Hüseyin Eren
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Temizlik kağıdı üretiminde toz oluşumunun azaltılması /
Yazar:: Hezer, Ebru
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Zein esaslı yenilebilir filmlerin üretiminde plastikleştirici olarak derin ötektik çözücü kullanımı/
Yazar:: Kul, Ebubekir -
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Kahvecioğlu, Gözde -
3B eklemeli üretim yöntemiyle üretilmiş hücresel kafes yapılı sandviç panellerin mekanik davranışlarının incelenmesi /
Yazar:: Ercan, Necati
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)