Loading…
Keşkül üretiminde haccp sistemi ve çevresel izleme programının (çip) uygulanması /
İnsan yaşamının her evresinde gerekli olan makro ve mikro besin öğelerini içeren süt ve süt ürünleri halk sağlığı açısından büyük bir öneme sahiptir. Süt ürünleri arasında yer alan sütlü tatlılar gelişen teknoloji, toplumun tüketim alışkanlıklarının değişmesi ve buna bağlı olarak hazır tüketimin yay...
Main Author: | Onbaşı, Elif |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Fen Bilimleri Enstitüsü |
Other Authors: | Cinar, Aycan (tez danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2020.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/2751 View in OPAC |
Similar Items
-
Orman Ürünlerinin üretiminde kullanılan kıskaçlı yükleyicinin verim analizi /
by: Fındık, Hüseyin Eren
Published: (2019) -
Temizlik kağıdı üretiminde toz oluşumunun azaltılması /
by: Hezer, Ebru
Published: (2019) -
Zein esaslı yenilebilir filmlerin üretiminde plastikleştirici olarak derin ötektik çözücü kullanımı/
by: Kul, Ebubekir -
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Kahvecioğlu, Gözde -
3B eklemeli üretim yöntemiyle üretilmiş hücresel kafes yapılı sandviç panellerin mekanik davranışlarının incelenmesi /
by: Ercan, Necati
Published: (2019)