Tabii kauçuk (NR) / stiren bütadien kauçuk (SBR) esaslı burçların üretimi ve test yöntemleri - Akyüz, Seher; Ermeydan, Mahmut Ali.; Bursa Teknik Üniversitesi Biyokompozit Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2020)
Kauçuk malzemeler günümüzde otomotiv sektörü ağırlıklı olmak üzere geniş bir kullanım alanına sahiptir. Otomotiv sektöründe özellikle titreşim, gürültü ve şok engelleyici olarak anti vibrasyon burçlarında, motor takozlarında, amortisörlerde, bağlantı noktalarında kauçuk kullanılmaktadır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020
Kaynakça : 57-60 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- Tezler; Tabii kauçuk; Stiren bütadien kauçuk; Karbon siyahı; Anti vibrasyon