Grafen ve iletken polimerler (PEDOT:PSS,PANI) ile modifiye edilmiş karbon nanolif süperkapasitör elektrotların geliştirilmesi ve özelliklerinin incelenmesi - Altın, Yasin; Bedeloğlu, Ayşe; Bursa Teknik Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2020)
Yenilenebilir enerjinin etkili kullanılabilmesi için enerji depolama teknolojileri ile birlikte kullanımı önem arz etmektedir. Süperkapasitörler, güç ve enerji yoğunluğu açısından Li-iyon pil teknolojisi ve konvansiyonel kapasitörler arasındaki boşluğu dolduran enerji depolama teknolojileridir.
Tez (Doktora) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2020
Kaynakça : 113-144 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- Tezler; Süperkapasitör; Karbon nanolif; Grafen