Yüklüyor…
Biodiversity of Turkey : contribution of genetic resources to sustainable agriculture and food systems /
Materyal Türü: | Kitap |
---|---|
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Food and Agriculture Organization of the United Nations,
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Türkiye'nin biyoçeşitliliği : Genetik kaynakların sürdürülebilir tarım ve gıda sistemlerine katkısı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Tarım ve Orman Bakanlığı, 2019.) -
Biyoçeşitlilik : biyolojik devinimler ve koruma /
Yazar:: Lévêque, Christian
Baskı/Yayın Bilgisi: (Palme Yayıncılık, 2013) -
Ekoloji : Yayılım ve bolluğun deneysel analizi /
Yazar:: Krebs, Charles J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2024.) -
Yaşam : biyoloji bilimi /
Yazar:: Sadava, David E.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Palme Yayıncılık, 2014.) -
Campbell biyoloji /
Yazar:: Reece, Jane B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Palme yayıncılık, 2015.)