Loading…
Biodiversity of Turkey : contribution of genetic resources to sustainable agriculture and food systems /
Format: | Book |
---|---|
Language: | English |
Published: |
Food and Agriculture Organization of the United Nations,
|
Subjects: |
Similar Items
-
Türkiye'nin biyoçeşitliliği : Genetik kaynakların sürdürülebilir tarım ve gıda sistemlerine katkısı /
Published: (Tarım ve Orman Bakanlığı, 2019.) -
Biyoçeşitlilik : biyolojik devinimler ve koruma /
by: Lévêque, Christian
Published: (Palme Yayıncılık, 2013) -
Ekoloji : Yayılım ve bolluğun deneysel analizi /
by: Krebs, Charles J.
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2024.) -
Yaşam : biyoloji bilimi /
by: Sadava, David E.
Published: (Palme Yayıncılık, 2014.) -
Campbell biyoloji /
by: Reece, Jane B.
Published: (Palme yayıncılık, 2015.)