Loading…
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Main Author: | Anar, Şahsene |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Dora Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti,
|
Edition: | 5. baskı. |
Subjects: |
Similar Items
-
Principles of meat science : includes color plates /
by: Aberle, Elton D.
Published: (Kendall/Hunt, 2012) -
Lawrie's meat science /
by: Lawrie, R. A.
Published: (Woodhead Pub., 2006) -
Et bilimi ve gastronomisi /
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Kırmızı et ve süt sektörleri : Avrupa Birliği'ne uyum sürecimde sektör rehberleri /
Published: (İstanbul Sanayi Odası, 2010.) -
Avrupa Birliği'ne uyum sürecinde sektör rehberleri : plastik ve kauçuk ürünleri sanayii /
Published: (İstanbul Sanayi Odası, 2012.)