Ses steganografi yöntemlerinin karşılaştırmalı analizi - Aslantaş Beyin, Funda (2021)
Steganografi bir mesaj gizleme tekniğidir. Ses sinyalinin kılıf/taşıyıcı olarak kullanılması sinyalin kalitesini artıran bir bakış açısı sunmaktadır.