Ses steganografi yöntemlerinin karşılaştırmalı analizi - Aslantaş Beyin, Funda; Hanilçi, Cemal; Bursa Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Steganografi bir mesaj gizleme tekniğidir. Ses sinyalinin kılıf/taşıyıcı olarak kullanılması sinyalin kalitesini artıran bir bakış açısı sunmaktadır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 41-44 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- Tezler; Ses steganografi teknikleri; Stego ses; İnsan İşitsel Sistemi; Audio steganography techniques; Stego audio; Human Auditory system