Devulkanize kauçuğun etilen propilen dien monomer (EPDM) ve doğal kauçuk (NR) kauçuk karışımının reolojik ve mekanik özelliklerine etkisi - Topçu, Merve (2021)
Bu tez çalışmasının amacı, doğal kauçuk ve etilen propilen dien monomer kauçuktan oluşan macun karışımlarında devulkanize atık kauçuğun kullanılmasının reolojik ve mekanik özellikler üzerindeki etkisini incelemektir