Devulkanize kauçuğun etilen propilen dien monomer (EPDM) ve doğal kauçuk (NR) kauçuk karışımının reolojik ve mekanik özelliklerine etkisi - Topçu, Merve; Hoşgün, Halit Levent; Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışmasının amacı, doğal kauçuk ve etilen propilen dien monomer kauçuktan oluşan macun karışımlarında devulkanize atık kauçuğun kullanılmasının reolojik ve mekanik özellikler üzerindeki etkisini incelemektir
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 68-69 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Doğal kauçuk; Etilen propilen dien monomer; Devulkanizasyon; Vulkanizasyon