3 boyutlu yazıcılar ile üretilen maçalara motor bloklarının dökümünde optimum proses ve tasarım parametrelerinin belirlenmesi - Aydın, Cem.; Uludağ, Muhammet; Bursa Teknik Üniversitesi İleri Teknolojiler Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışmasında ilk olarak 3 boyutlu yazıcıda üretilen maçalar ile motor blok dökümünde optimum proses ve tasarım parametrelenin belirlenmesi için simülasyon çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 56-60 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; 3B yazıcı; Dökme demir; EN GJL 300.