Üç serbestlik dereceli robotik kolun kartezyen uzayda empedans kontrolü - Beyhan, Ayberk; Adar, Nurettin Gökhan; Bursa Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Çevre ile temas eden 3-SD robota gerçek zamanlı pozisyon tabanlı empedans kontrol uygulanmasıdır. Bu amaçla robotun tasarım ve imalatı gerçekleştirilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 57-59 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Empedans kontrol; 3-SD robot; Gerçek zamanlı kontrol