Ofis binaları için enerji verimli ısıtma-soğutma-güç sistemleri - Özpolat, Yunus Emre (2021)
Klasik ısıtma, soğutma, güç sistemlerini daha verimli hale getirmek veya alternatiflerini, yenilenebilir enerji kaynaklı sistemler ile üretmek ve bu alternatifi ofis binası kimliğine uygun yapılarda sayısal ortamda uygulamayı amaçlamaktadır