Ofis binaları için enerji verimli ısıtma-soğutma-güç sistemleri - Özpolat, Yunus Emre.; Kara, Yusuf Ali; Bursa Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Klasik ısıtma, soğutma, güç sistemlerini daha verimli hale getirmek veya alternatiflerini, yenilenebilir enerji kaynaklı sistemler ile üretmek ve bu alternatifi ofis binası kimliğine uygun yapılarda sayısal ortamda uygulamayı amaçlamaktadır
Tez (Doktora ) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 46-48 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Yaşam döngüsü maliyet analizi; Sıfır enerji binası; Fotovoltaik