Ticari olarak üretilip satılan kauçukların karakterizasyon parametrelerinin belirlenmesi - Ayık, Saffet; Yıldırım, Kenan; Bursa Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez kapsamında termal tekniklerin yanında elementel bazda analiz yapan XRF ve AAS gibi tekniklerinde uygulanması ile cins tayinindeki analiz sonuçlarının kesinliğini artabilir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 104-106 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Kauçuk karekterizasyonu; Doğal kauçuk; Sentetik Kauçuklar