İşaretçisiz tabanlı takip sistemlerinin eğitim alanındaki artırılmış gerçeklik uygulamarında performans analizi - Akman, Ceren; Gümüş, Ergün; Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışmasında Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin literatürdeki yeri, geçmişten bugüne nasıl geliştiği, türleri ve eğitim alanındaki yeri ele alınmış olup bu teknolojinin kullanıldığı çalışmalar incelenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 76-81 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Artırılmış gerçeklik; İşaretçisiz tabanlı model; Eğitimde artırılmış gerçeklik