Fe3O4/ZnO/CNT Ve Fe3O4/ZnO/grafen katkılı epoksi kompozit üretimi ve karakterizasyonu - Yaman, Özge.; Bedeloğlu, Ayşe.; Bursa Teknik Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı; Fen Bilimleri Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışması kapsamında, nano boyutlu Fe3O4 (manyetit), nano boyutlu ZnO (çinko oksit), CNT (karbon nanotüp) ve grafen katkılı epoksi nanokompozit üretilmiştir. Kompozitlerin ilk aşamasında gerekli nanometaryallerden demir oksit birlikte çöktürme yöntemi ile sentezlenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü,2021
Kaynakça : 72-79 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Epoksi; Grafen