Grafen takviyeli nanokompozit malzemelerin üretimi ve karakterizasyonu - Öztürk, Özberk (2021)
Bu çalışmada, grafen takviyeli nanokompozit malzemelerin üretimi ve karakterizasyonu amaçlanmış, endüstriye katkı sağlayacak bir malzeme üretmek hedeflenmiştir.