Özcan, İ., & Sarıcaoğlu, F. T. (2021). Sucuk baharatı karışımı uçucu yağları ile zenginleştirilen poli laktik asit esaslı nano-liflerin çözelti üflemeli eğirme tekniği ile üretimi.
Chicago Style (17. basım) AtıfÖzcan, İklime, ve Furkan Türker Sarıcaoğlu. Sucuk Baharatı Karışımı Uçucu Yağları Ile Zenginleştirilen Poli Laktik Asit Esaslı Nano-liflerin çözelti üflemeli Eğirme Tekniği Ile üretimi. Bursa, 2021.
MLA (9th ed.) AtıfÖzcan, İklime, ve Furkan Türker Sarıcaoğlu. Sucuk Baharatı Karışımı Uçucu Yağları Ile Zenginleştirilen Poli Laktik Asit Esaslı Nano-liflerin çözelti üflemeli Eğirme Tekniği Ile üretimi. 2021.
Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..