APA (7. basım) Alıntı

Özcan, İ., & Sarıcaoğlu, F. T. (2021). Sucuk baharatı karışımı uçucu yağları ile zenginleştirilen poli laktik asit esaslı nano-liflerin çözelti üflemeli eğirme tekniği ile üretimi.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Özcan, İklime, ve Furkan Türker Sarıcaoğlu. Sucuk Baharatı Karışımı Uçucu Yağları Ile Zenginleştirilen Poli Laktik Asit Esaslı Nano-liflerin çözelti üflemeli Eğirme Tekniği Ile üretimi. Bursa, 2021.

MLA (9th ed.) Atıf

Özcan, İklime, ve Furkan Türker Sarıcaoğlu. Sucuk Baharatı Karışımı Uçucu Yağları Ile Zenginleştirilen Poli Laktik Asit Esaslı Nano-liflerin çözelti üflemeli Eğirme Tekniği Ile üretimi. 2021.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..