Bursa kenti mesire yerlerinde dış mekân ahşap donatı elemanları kullanımı - İlhan, Derya (2021)
Çalışma ile Bursa ili sınırlarında bulunan ve Mesire Yerleri Yönetmeliği'nde geçen dört tip mesire yerini temsil eden alanlardaki donatılarda ahşap kullanım özelliklerinin saptanması amaçlanmıştır.