Bursa kenti mesire yerlerinde dış mekân ahşap donatı elemanları kullanımı - İlhan, Derya; Sayan Atanur, Gül; Bursa Teknik Üniversitesi Kent Ormancılığı Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Çalışma ile Bursa ili sınırlarında bulunan ve Mesire Yerleri Yönetmeliği'nde geçen dört tip mesire yerini temsil eden alanlardaki donatılarda ahşap kullanım özelliklerinin saptanması amaçlanmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 91-94 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Ahşap donatı; Mesire yeri; Rekreasyon