Gemlik limanlarının lojistik performansının Türkiye'nin uluslararası ticaretteki yerine katkısı - Altınok, Süleyman; Ceyhun, Gökçe Çiçek; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışma ile lojistik sektöründe sunulan hizmetlerde ortaya çıkan gelişmelerin, Türkiye'nin ihracatı üzerinde iyileştirici bir etkisinin olup olmadığı ve ihracata dayalı ekonomik büyüme ile lojistik sektöründe ortaya çıkan gelişmeler arasında bir bağlantının olup olmadığı ortaya konulmak istenilmektedir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 113-118 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Lojistik; Denizcilik; Uluslararası ticaret