21.yüzyıl becerileri bağlamında kız çocuklarının girişimcilik ve inovasyon becerilerinin incelenmesi - Kahraman, Sümeyye Nur (2021)
Bu çalışmada kız çocuklarının 21. yüzyıl becerileri bağlamında girişimcilik ve inovasyon becerilerinin çeşitli sosyo demografk etmenlere göre değişip değişmediğinin ortaya çıkarılması amaçlanmıştır.