21.yüzyıl becerileri bağlamında kız çocuklarının girişimcilik ve inovasyon becerilerinin incelenmesi - Kahraman, Sümeyye Nur.; Sunay, Melda Medine; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışmada kız çocuklarının 21. yüzyıl becerileri bağlamında girişimcilik ve inovasyon becerilerinin çeşitli sosyo demografk etmenlere göre değişip değişmediğinin ortaya çıkarılması amaçlanmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 125-132 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Kız çocukları; Girişimcilik; İnovasyon