Çalışan bireylerde gelecek beklentisi ve psikolojik sağlamlığın bazı değişkenler açısından incelenmesi - Çile, Ayşe Ece (2021)
Bu araştırmada çalışan bireylerin gelecek beklentisi ve psikolojik sağlamlık düzeyleri arasında bir ilişkinin var olup olmadığının ortaya konulması amaçlanmıştır.