Çalışan bireylerde gelecek beklentisi ve psikolojik sağlamlığın bazı değişkenler açısından incelenmesi - Çile, Ayşe Ece.; Özkan, Gökhan; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu araştırmada çalışan bireylerin gelecek beklentisi ve psikolojik sağlamlık düzeyleri arasında bir ilişkinin var olup olmadığının ortaya konulması amaçlanmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 57-66 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Çalışan bireyler; Gelecek beklentisi; Psikolojik sağlamlık