Koronavirüs korkusu, sosyal ağ bağımlılığı ve kompulsif çevrimiçi satın alma ilişkisinin çeşitli değişkenler açısından incelenmesi - Kükrek, Sevdenur; Anlı, Gazanfer; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışmada, öncelikle pandemilerin ve internetin geçmişi anlatılmış, ardından koronavirüs korkusu, sosyal medya ve internet bağımlılığı tanımlanmıştır
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 150-170 cm.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Covid-19.; Sosyal medya bağımlığı; İnternetten alışveriş