Almanya'da aşırı sağın teşkilatlanması ve islamofobi - Okumuş, Sena (2021)
Bu çalışmada, Müslüman toprakları dışında yaşayan tüm Türklerin ve Müslümanların özellikle de Almanya'da maruz kaldıkları İslamofobik söylemlerin ve şiddetin boyutunu göstermek ve bu nefret suçunun tehlikesi anlatılmaktadır.