Almanya'da aşırı sağın teşkilatlanması ve islamofobi - Okumuş, Sena.; Korkmaz, Nuri; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışmada, Müslüman toprakları dışında yaşayan tüm Türklerin ve Müslümanların özellikle de Almanya'da maruz kaldıkları İslamofobik söylemlerin ve şiddetin boyutunu göstermek ve bu nefret suçunun tehlikesi anlatılmaktadır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 144-160 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; İslamofobi; Milliyetçilik; Irkçılık