Aviyonik sistemlerde elektromanyetik kalkanlama ve hava araçları için karbon fiber kompozit malzeme geliştirilmesi - Çoşkun, Yücel; Tabakcıoğlu, Mehmet Barış; Bursa Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışmasında elektromanyetik dalgaların aviyonikler üzerindeki olumsuz etkilerini azaltan bir karbon fiber kompozit malzemenin geliştirilmesi amaçlanmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça: 51-64 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Elektromanyetik kalkanlama; Karbon fiber; Gizlilik teknolojisi