Tel ark eklemeli imalat yönteminde proses parametrelerinin etkilerinin incelenmesi - Ertekin, Mehmet Nuri.; Yüce, Celalettin; Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışma kapsamında, ER-4043 alüminyum alaşımının kullanıldığı tel ark eklemeli imalat metodunda, tel hızı (akım değeri), ark boyu (voltaj değeri) ve robot hızı parametrelerinin üretilen parçanın mekanik özelliklerine olan etkileri incelenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça: 67-70 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Aluminum; Metal Additive Manufacturing; Wire Arc Additive Manufacturing; Alüminyum; Metal Eklemeli İmalat; Tel Ark Eklemeli İmalat