Olasılıksal modeller ile Türkçe müzik türlerinin sınıflandırılması - Özbalcı, Mehmet Cüneyt (2021)
Bu tez çalışmasında SVM, K-NN ve Lojistik Regresyon algoritmaları ile ses sinyallerine ait özellikler kullanılarak Türkçe müziklerin sınıflandırması çalışması yapılmıştır.