Olasılıksal modeller ile Türkçe müzik türlerinin sınıflandırılması - Özbalcı, Mehmet Cüneyt; Bilgin, Turgay Tugay; Bursa Teknik Üniversitesi. Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı.; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu tez çalışmasında SVM, K-NN ve Lojistik Regresyon algoritmaları ile ses sinyallerine ait özellikler kullanılarak Türkçe müziklerin sınıflandırması çalışması yapılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça: 67-72 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Müzik Madenciliği; Makine Öğrenmesi; Sinyal İşleme