Bankaların maliyet hesaplamalarında kaynak tüketim muhasebesi yöntemi: Pandemi döneminde bir uygulama - Yılmaz, Burcu (2021)
Bu çalışmada, KTM yönteminin bankacılık sektöründe uygulanabilirliğini, avantajlarını ve güvenilirliğini yapılan uygulama çalışması yoluyla ortaya koyarak, bankacılık sektöründe kullanımı konusunda farkındalık yaratmaktır.