Bankaların maliyet hesaplamalarında kaynak tüketim muhasebesi yöntemi: Pandemi döneminde bir uygulama - Yılmaz, Burcu; Özdemir, Serkan; Bursa Teknik Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışmada, KTM yönteminin bankacılık sektöründe uygulanabilirliğini, avantajlarını ve güvenilirliğini yapılan uygulama çalışması yoluyla ortaya koyarak, bankacılık sektöründe kullanımı konusunda farkındalık yaratmaktır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça: 113-116 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Kaynak tüketim muhasebesi; Bankacılık sistemi; Maliyet yöntemleri