Ekonomi politik: Tarih, teori ve kavram - Bölükbaş, Musa.; Ulukütük, Mehmet; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Tezde öncelikle ekonomi politik kavramının kavramsallaşma süreci ele alınmış ve bu bağlamda kavramın tarihi kısaca anlatılmış, ardından konuyla ilgili temel kavram ve tanımların analizine geçilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça: 95-99 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Ekonomi Politik; Emek-Değer.