Loading…
Karbonhidratların, şekerlerin faydaları ve zararları /
Main Author: | Polat, Ali |
---|---|
Other Authors: | Köse, Turgay (katkı sağlayan.) |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Maviay Ofset,
|
Subjects: |
Similar Items
-
Yağlardan korkmayınız yağların faydaları ve zararları /
by: Polat, Ali
Published: (Maviay Ofset, 2017.) -
Proteinler : bedenimizin yapıtaşları /
by: Polat, Ali
Published: (Maviay Ofset, 2017.) -
Applied food protein chemistry /
by: Ustunol, Zeynep, 1960-
Published: (John Wiley & Sons, Inc., 2015.) -
Vitaminlerin, hormonların ve enzimlerin görevleri /
by: Polat, Ali
Published: (Maviay Ofset, 2017.) -
Handbook of mineral elements in food /
by: Guardia, M. de la (Miguel de la)
Published: (Wiley-Blackwell, 2015.)