Grafen-takviyeli nanokompozitlerin içyapı ve mekanik özellikleri arasındaki ilişkinin araştırılması - Aslan, Betül; Bayrak, Osman; Bursa Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu çalışmada sonlu elemanlar analizleri ile fazlar arasındaki arayüzey özelliklerindeki değişimin kompozitin elastik davranışı üzerindeki etkisi incelenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 48-54 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Nano kompozitler; Seramik matris kompozitler; Silisyum nitrür